avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... gravida lichidat
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

gravida lichidat

Salut sunt Betty de 5 luni sunt angajat la o magazin...lui sefa mea cand am zis ca is gravida de 5 luni s a inervat pe mine si m a bagat in concediu fara plat pe 3 saptamani....fara sa semnez nimic pentru concediu...dupa ce a trecut concediul si am mers inapoi m a dat lichidarea sa semnez...eu cum nu am semnat m a zis ca nici nu treaba sa semnezi ca in birou lichidarea ii facuta deja....am fost la ITM si am facut plangere....iar ce mai am de facut....cine o sa mi plateste spitalizare cand nasc....si lunile aistea ce nu mi a platit....???Va rog ajutati ma?

Alte discuții în legătură

După ce am rămas însărcinată, patronul mi-a modificat contractul de muncă fără acordul meu. ce pot face în acest caz? Mădălina ioana Mădălina ioana Am început să lucrez la un magazin imediat după ce am rămas insarcinata pentru a putea contribui la stat...toate bune si frumoase patronul fiind de acord ... (vezi toată discuția)
Probleme de serviciu MariaDrF MariaDrF Buna ziua, Am niste probleme la locul de munca. Sunt insarcinata si tot ce mi-am dorit a fost sa stau acasa cat mai rapid pt ca am un job si un colectiv ... (vezi toată discuția)
Concediere art 75 codul muncii maryus22 maryus22 Buna ziua, Lucrez la o statie peco care este administrata de un dealer sunt angajat de 3 ani la aceasta firma.Pe data de 17 octombrie 2012 s-a tinut o ... (vezi toată discuția)