avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1018 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... După ce am rămas însărcinată, patronul mi-a ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

După ce am rămas însărcinată, patronul mi-a modificat contractul de muncă fără acordul meu. Ce pot face în acest caz?

Am început să lucrez la un magazin imediat după ce am rămas insarcinata pentru a putea contribui la stat...toate bune si frumoase patronul fiind de acord și știind de la bun început de sarcina. Dupa ce s-a interesat în ce consta angajarea unei femei gravide mi-a modificat contractul din perioada nedeterminată în determinata fără acordul meu. Afland toate aceste lucruri am trimis la itm o petitie iar la scurt timp au avut un mic control prin care prin surprindere nu i-au găsit nimic în neregulă decât 2 contracte active in acelasi timp figurand la ITM. Fiind insarcinata lucram de la 8 dimineața până la 9 seara ore suplimentare pe care nu le-a raportat în scris, numai ca eu am poze la foile pe care ma punea sa imi trec orele si pe care semnam....Contractul au vrut să il încheie de pe data de 15.03.2018 numai ca el figureaza si in ziua de azi fiind activ motiv pentru care bănuiesc că trebuie sa ii mai semnez 2 state de plata pe care dumnealui m-a mintit ca is alea pe care i le-am semnat la început...Si inca o curiozitate Cum este posibil ca , contractul sa fi mers 5 luni iar el sa imi scoată adeverința de vechime numai pe 3 luni?
Ultima modificare: Duminică, 13 Mai 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:19, 13 Mai 2018
Solicitati angajatorului sa va elibereze : copie de pe c.i.m. transmis in REVISAL , un extras REVISAL cu situatia c.i.m.
Daca nu va elibereaza sesizati din nou pe aceste aspecte ITM-ul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carte de munca 4 ore irwirw irwirw Buna ziua,lucrez la o firma de 3 ani si 5 luni/8 ore iar de 5 luni mi-au trecut 4 ore fara sa stiu eu sau sa semnez ceva!? am inteles ca pot merge la ITM ... (vezi toată discuția)
Situatie copil nr.2 Geolardo Geolardo Ma aflu in situatia urmatoare : - am nascut pe 19.05.2016 - am intrat in indemnizatie de crestere a copilui fiind studenta la zi - inainte cu 2 luni de ... (vezi toată discuția)
Contract de munca nesemnat ionelalexandru ionelalexandru Am preluat cu data de 01.09.2014, 17 agenti de paza de la o alta firma carora li s-a inregistrat contractul de munca la itm la data de 26.08.2014 on line prin ... (vezi toată discuția)