avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 337 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Constatarea amiabila-cazuri
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Constatarea amiabila-cazuri

in ce cazuri se poate rezolva un accident cu constatarea amiabila?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 12:26, 10 Iulie 2015
Potrivit Ordinului Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor nr. 21/2008 pentru punerea in aplicare a Normelor privind utilizarea formularului Constatare amiabila de accident, procedura de constatare amiabila se poate aplica doar pentru accidentele usoare, soldate cu daune materiale minore, care au avut loc pe teritoriul Romaniei, intre maxim 2 autoturisme.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constare amiabila/carte verde muzica9 muzica9 Care este exact procedura in cazul unui accident in care cel vinovat este din alta tara si este asigurat prin carte verde? Am fost lovit in spate, pe pod la ... (vezi toată discuția)
In ce termen se incheie formularul "constatare amiabilă de accident" Pilu Pilu Buna ziua, as avea o rugaminte, daca poate cineva sa ma ajute: Am cautat atat in Legea circulatiei cat si in Ordinul 21/2008 (al Comisiei de supraveghere a ... (vezi toată discuția)
Intelegere amiabila Raul Oprita Raul Oprita In cazul unui accident din care a rezultat avarierea foarte usoara a unuia dintre autoturismele implicate si care s-a finalizat cu o intelegere amiabila ... (vezi toată discuția)