avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1678 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ca acte trebuie sa primesc de la angajator dupa ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ca acte trebuie sa primesc de la angajator dupa incetarea contractului de munca de comun acord?

Ce acte este obligat angajatorul sa imi ofere dupa incetarea contractului de munca de comun acord? Sau ce acte ar trebui sa cer?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:11, 1 August 2018
Daca salariatul respectiv nu a solictat aceste documente, angajatorul poate fi tras la raspundere pentru netransmiterea lor?
Nu poate fi tras la raspundere ... legea prevede expres ca la solicitarea scrisa a salariatului/fostului salariat.
Multumesc. Inca o intrebare: exista obilgativitatea angajatorului de a trimite prin posta adeverintele solicitate?Sau angajatorul le elibereaza, iar angajatul trebuie sa le ridice la sediu acestuia?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu exista o astfel de obligativitate legala in sarcina angajatorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Documente eliberate de societate in cazul demisiei irina_trusca irina_trusca Buna ziua, Vreau sa-mi depun demisia cu acordul partilor la o societate. Ce documente trebuie sa primesc de la societate in aceasta situatie, dupa ... (vezi toată discuția)
Acte in cazul demisiei cristina1975 cristina1975 In cazul demisiei, ce documente trebuie sa cer de la angajator? (vezi toată discuția)
Lichidarea de la fostul loc de munca vood0o vood0o Buna seara, In data de 27 Septembri am fost notificat de catre angajator prin intermediul unui Executor Judecatoresc de incetarea contractului de munca din ... (vezi toată discuția)