avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Reducere vârsta pensionare
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Reducere vârsta pensionare

Opersoană care a lucrat 4 ani şi 10 luni în grupa II de muncă beneficiază de reducerea vârstei de pensionare conform noilor modificări a legii pensiilor ?
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 10:41, 13 Iulie 2015
Nu.
Trebuiesc minim 6 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionare Vasilegheorgheabcd Vasilegheorgheabcd Am lucrat la grupa I de muncă 19 și 8 luni.Conform noilor modificări aduse legii pensiilor,ce reducere primesc la vârstă de pensionare?Pentru cele 8 luni ... (vezi toată discuția)
Cand pot iesi la pensie? catalina alecu catalina alecu Va rog sa-mi spuneti daca pot iesi la pensie la varsta de 50 de ani (respectiv in ianuarie 2010)daca am 30 de ani vechime in munca, dintre care 17 ani si 6 ... (vezi toată discuția)
Se mai aplica reducerea varstei de pensionare pt conditii speciale de munca dupa noua lege? nsf nsf Dupa legea actuala a pensiilor,beneficiam de o reducere de 1 an si ceva la varsta de pensionare,avand 4 ani lucrati in cond de grupa 1 de munca.Unitatea in ... (vezi toată discuția)