avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Contract comodat-amenajare sediu microintreprindere
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Contract comodat-amenajare sediu microintreprindere

Buna ziua,

As dori sa stiu care este tratamentul contabil in cazul urmator:

O societate, neplatitoare de Tva, cu impozit micro are incheiat un contract de comodat pe perioada nedeterminata pentru sediu societatii cu o persoana fizica, in cazul de fata fiind administratorul societatii.
Se doreste amenajarea apartamentului( sediului) cu schimbare de usi, gresie, faianta, pachet, zugravit.
Cum pot sa inregistrez in contabilitate , facturile cu aceste achizitii? Pe cheltuiala direct sau in contul 231 urmand sa fie amortizate ulterior ? Sa fie partial deductibile aceste cheltuieli? Banii scosi din casa pentru aceasta amenajare sunt justificati cu aceste facturi de achiztii ?
Multumesc,

Alte discuții în legătură

Forma de contract pentru a putea deduce tva-ul si cheltuielile cu amenajarea spatiului respectiv feliciah feliciah Buna ziua.Ce forma de contract ar trebui sa faca un SRL cu o persoana fizica pentru sediu si loc de desfasurare a activitatii-pentru a putea deduce tva-ul si ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli pentru deducere impozit pe profit pauloo77 pauloo77 Am un SRL si am un contract de comodat pentru un sediu secundar intr-o locuinta personala P+1 in care nu locuiesc si nu am domiciliul acolo. Intrebare: Sunt ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli cu materiale pentru amenajare sediu turcalexandra turcalexandra Am achizitionat materiale pentru amenajarea sesiului gen vopsea, gresie, faianta, obiecte sanitare Cum este corect sa inregistrez in contabilitate aceste ... (vezi toată discuția)