avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Revizuire hotarare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Revizuire hotarare

Am facut in 2014 o contestatie la o executare silita, ma precis o contestatie la titlu, intrucat piedusem acel termen de 15 zile. Judecatoria a respins ca nefondata aceasta contestatie, iar Tribunalul a respins apelul declarat.
Fac precizarea ca este vorba de o decizie de imputare foarte veche, emisa inainte de 1 martie 2003, data intrarii in vigoare a Noului Cod al Muncii.
Intrucat creditorul a facut si plangere penala, eu am solicitat si s-a admis suspendarea executarii pana la terminarea cercetarilor penale. Acestea s-au finalizat in iunie 2010, prin scoaterea subsemnatului de sub urmarire penala.
Creditorul a mai solicitat incuviintarea executarii silite in 2006, atunci Judecatoria a respins aceasta solicitare pe motiv ca acea decizie de imputare nu mai constituie titlu executoriu. Deasemeni, la acea vreme a fost respins si recursul declarat de creditor printr-o hotarare irevocabila, de catre aceeasi instanta si sectie a Tribunalului.
Doresc sa fac o revizuire a hotararii pronuntate in 2015 de catre Tribunal.
Se poate ?
Cum trebuie sa procedez ?
Va multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Revizuire decizii civile definitive potrivnice F1987 F1987 - Am o Decizie de imputare din 2003 emisa de un angajator in februarie, care nu a fost comunicata de acesta. - Am contestat-o in 04.03.2003 cand am luat ... (vezi toată discuția)
Calcul prescriere executare silita florina70_c florina70_c Buna ziua! Va adresez rugamintea de a ma ajuta si sprijini in urmatoarea problema - [b]daca s-a prescris sau nu termenul de executare silita a unui titlu ... (vezi toată discuția)
Titlu executoriu simona35 simona35 Pot investi cu formula executorie o decizie penala data in apel, recursul fiind respins? Sau trebuie sa investesc decizia data pe fond? Care ar fi procedura? (vezi toată discuția)