avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1270 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Relatii rudenie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Relatii rudenie

am fost casatorita si in urma casatoriei a rezultat un copil, acum sunt divortata si copilul este in intretinerea mea. Ex-sotul s-a recasatorit si are si el un copil cu actuala sotie. As dori sa stiu daca intre copii exista vreo relatie de rudenie ??
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: proastasatului , utilizator 14:13, 14 Iulie 2015
ori nu am inteles eu ori???!!!!!#-o pai stimata doamna eu inteleg ca acei copii au acelasi tata deci sunt frati doar de tata nu vi se pare logic???:">
Copilul dvs. este frate cu copilul tatălui din noua căsătorie.
Fireste ca sunt frati, dupa tata!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara! as avea rugamintea de a ma lamuri asupra urmatorului ... Tudor2008 Tudor2008 Buna seara! As avea rugamintea de a ma lamuri asupra urmatorului aspect privind obtinerea bursei sociale pt minorul meu, in baza Legii familiei monoparentale ... (vezi toată discuția)
Nulitatea casatoriei ifcristal ifcristal Buna seara! Am va rog nevoie de o solutie la o problema ce presupune nulitatea unei casatorii..Pe scurt.....O femeie divortata, are la un moment dat (in urma ... (vezi toată discuția)
Succesiune, copil adoptat radubejenaru9 radubejenaru9 Suntem impreuna cu fratele meu copii unui tata. Acelasi tata a fost casatorit anterioe cu o alta femeie si, dupa un timp, a divortat de ea. S-a nascut din ... (vezi toată discuția)