avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract de munca 20 de ore pe saptamana
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract de munca 20 de ore pe saptamana

buna ziua! as dori o lamurire! angajatorul meu are un club de noapte cu activitate vineri si sambata noaptea si as vrea sa fac contract de munca cu timp partial, 20 ore pe saptamana cu repartizare noaptea. Nu stiu cum sa fac contractul de munca, la o fractiune de norma trec direct 20ore/săptamana si trec la repartizare exact programul de lucru? adica pot face de ex vineri - sambata orele 22-6 , ca sa le bag si spor de noapte iar diferenta de 4 ore sa o pontez duminica? este corect? si la salariu trebuie musai salariul orar, cum mi au spus 2 doamne de la ITM care nici ele nu erau prea sigure.? multumesc!
Cel mai recent răspuns: tyadaria , utilizator 15:24, 14 Iulie 2015
In c.i.m. veti mentiona:
- timp de munca 4 ore/zi , 20 de ore/sapt, inegal, repartizarea acestuia facandu-se: vineri ...., sambata ....

- salariu minim 525 lei brut /luna, nu treceti salariu orar.
Mutumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dilema - intocmire program de lucru, cum fac? ELENA2009 ELENA2009 Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu urmatoarea speta, trebuie sa angajez o persoana cu urmatorul program de lucru: Vineri 01.04 - 20.00 Sambata 02.04 ... (vezi toată discuția)
Timp de munca inegal tyadaria tyadaria angajatorul meu are un club de noapte deschis joi si vineri, orele 21-4-5 dimineata. problema este repartizarea timpului de munca, nu vrea contract de munca ... (vezi toată discuția)
Program de lucru 20 ore/saptamana - act aditional + revisal cioc natalia cioc natalia Buna ziua, Care este formularea corecta la un act aditional la cim pentru un program de lucru de 20 ore/saptamana? In REVISAL cum se opereaza corect: ... (vezi toată discuția)