avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1349 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Deschidere succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Deschidere succesiune

Buna ziua,

In cazul in care decedatul nu a detinut bunuri, este nevoie de deschiderea succesiunii? Mentionez ca as avea nevoie de certificatul de mostenitor pentru incasarea pensiei private la care a contribuit sotul meu si de care nu a apucat sa beneficieze...

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Tinabela , utilizator 14:42, 14 Iulie 2015
Solicitati la notarul public eliberarea unui certificat de calitate de mostenitor, aratand ca ,decedatul nu avea bunuri,este mai ieftin decat certificatul de mostenitor.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinerea ultimei pensii a tatalui decedat bog68 bog68 Acum 20 de zile tatal meu a decedat. Mentionez ca a fost pensionar SRI. Am primit ajutorul de deces de la Casa de Pensii a SRI dar nu si adeverinta pt. ... (vezi toată discuția)
Mostenirea banilor de la banca profagabi profagabi Buna ziua tuturor. tatal meu a decedat acum un an. Sunt unicul mostenitor al sau, neavand alti copii sau sotie supravietuitoare. Nu am certificat de ... (vezi toată discuția)
Suplimentare succesiuni: sunt plimbată între notari din cauza unui certificat de calitate de moștenitor și nu știu cum să rezolv problema Cristi1956 Cristi1956 Pentru a putea dezbate succesiunea dupa sotul meu decedat in urma cu 11 luni imi este necesara suplimentarea unor succesiuni ale acestuia dezbatute in ... (vezi toată discuția)