avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1010 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis suspendat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis suspendat

buna ziua,
in 2009 am primit o amenda si mi-a fost retinut permisul pentru 30 zile.Am facut contestatie si a fost respinsa in aprilie 2010.Am primit o adresa de la politie prin care mi se comunica sa predau permisul pana pe 16-07-2015, si chiar daca nu il predau nu am dreptul sa circul pe drumurile publice.Cum trebuie sa procedez?Trebuie sa predau permisul la politia de pe raza judetului in care mi-a fost suspendat permisul, sau il pot preda la politia din judetul in care locuiesc?Nu este cam tarziu pentru predarea permisului?Eu nu mai am nici-un document de atunci, ba chiar cred ca la acea vreme l-am predat, dar nu imi aduc aminte foarte bine.Va rog sa-mi dati un raspuns avizat.
va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: cassy , utilizator 00:05, 16 Iulie 2015
predati permisul la politia din judetul in care locuiti.
cu stima, cassy

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis suspendat tudor-daniela-mariana tudor-daniela-mariana Buna ziua: as dori daca poate cineva sa imi raspunda cum trebuie sa procedez in situatia in care ma aflu: -in luna iulie 2009 mi-a fost suspendat permisul pe ... (vezi toată discuția)
Buna ziua tuturor. suspendare permis, veche de 5 ani pe 60 de zile. am primit ieri prin posta o dispozitie de ... AndersonLeo AndersonLeo Buna ziua tuturor. Am primit ieri prin posta o dispozitie de la serviciul rutier cu o majorare a suspendarii dreptului de a conduce cu 30 de zile, deoarece in ... (vezi toată discuția)
Plata amenda si suspendare permis BADNIC4 BADNIC4 Buna ziua, in noiembrie 2015 am primit o amenda de 630 ron si suspendarea permisului pt. 30 de zile.Am facut contestatie,in urma careia am primit o diminuare ... (vezi toată discuția)