avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Anulare succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Anulare succesiune

cum se poate anula o taxa de succesiune efectuata prin notariat?
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: marian_26 , utilizator 20:54, 15 Iulie 2015
ce sa anulati, o taxa ?
da sa anulez o taxa cum procedez?
Considerați ca ati plătit ceva în plus? Taxa inseamna o plata pt ceva, ce numiți dvs taxa?
Mai sunt unii care în loc sa zică dezbaterea succesiunii, zic sa facem taxa de succesiune..la dvs cum.e, ce vreti de fapt și ce nemulțumire aveți fata de succesiune?
Ultima modificare: Miercuri, 15 Iulie 2015
gi-jane2, moderator
in urma succesiuni efectuate nu am avut nici un drept la mostenirea tatalui meu deoarece in momentul nasterii mele parintii nu erau casatoritii legitim. am ramas copil natural cu toate ca sunt 1000% fiica tatalui meu, in prezent fratele meu nu isi mai respecta intelegerea facuta verbal. In acest caz ce este de facut, ce demersuri trebuiesc sa urmez? Va multumesc anticipat.
nu conteaza daca au fost csatoriti, ci daca tatal v-a recunoscut sau nu. Deci v-a recunoscut sau nu ?
Ce intelegere ?

Alte discuții în legătură

Nepotii vor mostenirea Cristina1972 Cristina1972 Buna seara tuturor! Am sa incerc sa expun problema mea cit mai clar posibil si spun asta tocmai pentru ca-mi dau seama ca nu e o problema simpla. Eu am ... (vezi toată discuția)
Cine e de vina? notarul sau mostenitorul??? olteanu.adriana olteanu.adriana Subiectul este mai delicat; hai sa incep cu inceputul ...eu sunt infiata cu drepturi depline in Bucuresti; tatal meu natural a trait undeva la tara si a avut ... (vezi toată discuția)
"furt" mostenire life life Tatal a renuntat la partea lui(in urma decesului bunicii-bunicul fiind mort pe cand el era copil) in favoarea surorii mai mari(sunt 3 frati), deci imobilul a ... (vezi toată discuția)