avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Presedinte care nu stie vorbi in romaneste
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Presedinte care nu stie vorbi in romaneste

Persoana aleasa presedinte a asociatiei de proprietari desi a dobandit cetatenie romana( fiind de alta origine),reclama ca nu este in stare sa scrie in lb. romana si are mari dificultati in a citi in lb. romana , de asemenea carente in exprimare. .Reprezinta acest handicap un temei suficient pt. a cere anularea hotararii AG de catre instanta ?
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 10:02, 20 Iulie 2015
Pentru a avea subiect si predicat (se mai intampla cand tastezi de pe telefon sa mai pierzi cuvinte dar cred ca se putea intelege intrebarea cu minim efort), reiau, "care sunt motivele pentru care persoana a fost aleasa in fruntea AP? si doi. "ati participat la adunarea generala la care a fost adoptata hotararea de numire in functia de presedinte AP a cetateanului strain care a obtinut cetatenia romana"?
Daca aveti dubii cu privire la obtinerea cetateniei de catre o persoana de alta nationalitate si considerati ca va cauzeaza un prejudiciu pe care va trebui sa il probati, nu aveti altceva de facut decat sa sesizati organele care i-au acordat cetatenia dar parerea mea este ca nu veti fi luat in seama.
Obtinerea cetateniei este o treaba iar alegerea persoanei respective in functia de presedinte al AP este cu totul alta treaba.
Ce fel de dubii puteam avea de unde puteam sti ca nu stie sa scrie si nici cu cititul nu sta prea bine.Sutine ca e strain si nu cunoaste legile nu vrea sa primeasca contestatii nu semneaza se infurie sii ameninta pe solicitantii ii numeste sant dusmani ai asociatiei si spune ca el este presed. in comitetul de salvare.Motivul este ca nu poate raspunde in scris solicita administratorului sa compuna si sa scrie de mana raspunsurile si anunturile la avizier.Nu accepta sa indeplineasca demersurile pt. specimen de semnatura in schimb aproba cheltuieli pentru reparatii nejustificate care nu au fost cuprinse in buget, refuza sa se prezinte in instanta conform cf.art.31.pct.(1.) etc.Or fi probleme la nivelul asociatiei dar cu asemenea carente e normal sa te gandesti macar, in ce conditii au acordat autoritatile cetatenia ? Nu ca nu esti bagat in seama stai bland recomanda dl.Cyan.
tomasso a scris:
...se infurie sii ameninta pe solicitantii ii numeste sant dusmani ai asociatiei si spune ca el este presed. in comitetul de salvare...

Daca tot aveti pretentia de a altii sa scrie romaneste, poate ne traduceti si noua ceea ce ati vrut sa spuneti mai sus. Ori v-ati molipsit de la presedintele proaspat cetatean roman! #-o
tomasso a scris:
are mari dificultati in a citi in lb. romana , de asemenea carente in exprimare.

Sutine ca e strain si nu cunoaste legile(...) stai bland recomanda dl.Cyan.

Cand au fost alegerile nu a observat nimeni dintre romani ca omul are carente de exprimare? Nu l-a intrebat nimeni daca cunoaste legile? Sau s-a dorit alegerea unui presedinte exotic?

Dl Cyan a scris:

1. "care sunt motivele pentru care persoana a fost aleasa in fruntea AP?
si doi. "ati participat la adunarea generala la care a fost adoptata hotararea de numire in functia de presedinte AP a cetateanului strain care a obtinut cetatenia romana"?

Presedintele se alege dintre membrii CEx sau este ales in urma primirii celor mai multe voturi. 3. Care a fost formula aleasa in AG?

Raspundeti concret intrebarile puse, altfel totul nu este altceva decat o problema cu capra strainului.
Ultima modificare: Vineri, 17 Iulie 2015
cyan, moderator
Topicul este intitulat: "PRESEDINTE CARE NU STIE VORBI IN ROMANESTE".
Fara suparare. aici e o mostra ca altii nu stiu sa scrie corect in limba romana!

Alte discuții în legătură

Asociatie proprietari anetaaneta anetaaneta Președinta de bloc nu face fata vremurilor avînd 4 clase. Legal ce se poate face ?In cazul ca nu o putem da jos cu ședința de bloc. (vezi toată discuția)
Presedinte de bloc alf2earth alf2earth Am fost ales presedintele unui bloc de 9 scari, cu 380 de apartamente. Eu am dubla cetatenie Romana si Americana. Sotia mea este proprietara in bloc (avem un ... (vezi toată discuția)
Situatie asociatie proprietari andra_pm andra_pm Asociatia de proprietari in care ma aflu are 59 de membri (intre care si Dezvoltatorul imobilului), si de 156 apartamente (dintre care 48 detinute de ... (vezi toată discuția)