avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Oportunităţi de colaborare COLABORARE AVOCATI
Discuție deschisă în Oportunităţi de colaborare

COLABORARE AVOCATI

Societate internationala de profil - biroul Bucuresti - cautam avocati cu experienta in materia dreptului comercial si societar, dreptului civil, buni cunoscatori de limba engleza si (sau) italiana - scris si vorbit, pentru consultanta si litigii comerciale si civile.
Persoanele interesate pot trimite CV-uri la fax: 303.96.83. sau prin e-mail la contact@serbanconsulting.com.
Sunt absolventa de Drept, doi ani experienta in materiile specificate de Dvs, ca jurist. Posed cunostinte solide de limba italiana, am lucrat 3 ani in Italia la o firma de consultanta pentru straini (munca, formalitati de sedere). Sunt din provincie. Va intereseaza profilul meu ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Colaborare avocati Societate de profil cautam avocati cu experienta in materia dreptului comercial, dreptului civil, dreptului international privat, buni cunoscatori de limba ... (vezi toată discuția)
Se cauta colaborator Prestigioasa Societate de Avocati Internationala cauta avocat roman serios si cu referinte in vederea colaborarii\asocierii. Activitatea se va desfasura la ... (vezi toată discuția)
Colaborare studenta (drept) Societate de profil (consultanta de afaceri) angajam absolventa de drept / studenta la drept, pentru postul de asistent manager, cu posibilitati de avansare. ... (vezi toată discuția)