avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 280 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Fumul de tigara de la vecini
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Fumul de tigara de la vecini

Ce pot sa fac cu vecinii care fumeaza in apartament si fumul de tigara vine prin aerisirea comuna la noi ceilalti ??
Blocul nostru are 3 etaje, vecinii cu pricina stau la parter, si-au desfiintat usile de la bucatarie si camara...Fumul de tigara, vine prin aerisirea de la camara, toti cei de pe partea respectiva suntem afectati..
Exista vreo lege care sa-i oblige sa-si astupe aerisirea din camara si sa fumeze in apartamentul lor pana vor muri ...
Multumesc..
Cel mai recent răspuns: OmNecajit , utilizator 18:16, 20 Iulie 2015
?
Nu are nimeni un raspuns???
Hm...Ma mira sa nu existe nicio cale cu fumul de tigara. In Anglia tocmai am citit ca in curand se va interzice prin lege fumatul si pe plaja, dupa ce e interzis peste tot, in statia de autobuz, in parcuri, in locuri de joaca...
Ultima modificare: Luni, 20 Iulie 2015
Admin, administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fum tigara de la vecini Xerxes77 Xerxes77 Buna ziua. Locuiesc intr-un bloc cu 4 etaje, o singura scara. La etajul de deasupra, un vecin fumeaza zi si noapte, pe balcon. E la el in casa, si nu prea, ... (vezi toată discuția)
Poluare sonora si poluarea aerului IlieMobre IlieMobre Locuiesc la etajul 2 intrun bloc din ultracentrul muncipiului Cluj Napoca . Geamurile dau inspre o curte interioara extrem de linistita . Zillnic sunt deranjat ... (vezi toată discuția)
Noua lege a fumatului și fumatul pe casa scării nicsarbu nicsarbu Bună ziua, aș dori să știu dacă legea antifumat care intră în vigoare luna viitoare interzice fumatul pe casa scărilor într-un bloc cu asociație de ... (vezi toată discuția)