avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 291 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Daca nu copiez textul ci folosesc ca sursa de ...
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Daca nu copiez textul ci folosesc ca sursa de informare trebuie sa cer acordul autorului?

Buna Ziua
Fac un website despre cosmetica. www.wix.com/beyaas/spa
Site-ul este in constructie dar se poate accesa ,ca nu permite programul sa ascund.
Pentru continut accesez site-uri de specialitate din Franta,SUA,Marea Britanie,Spania,Brazilia.Nu am copiat texte,ci am tradus si am reformulat.Dar am descarcat imagini.Am citit privacy policy , desigur fiecare mentioneaza ca este proprietatea lor.Totusi am nevoie de informatii si poze,fara asta ce ramane sa public?
Si este voie sa pun poza parfumurilor renumite din Franta?(Chanel N 5,Armani..)
Multumesc ca va ocupati de noi cititorii site-ului.
O zi buna sa aveti

Cel mai recent răspuns: MYRA CIMPEAN , Avocat 19:40, 8 Iulie 2009
esete esential sa spuneti sursa informatilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sticlute de parfum vechi de 100 ani Musoiu agota Etelka Musoiu agota Etelka Am website pt vanzare cosmetice .O pagina am dedicat articolelor mele despre cosmetica.Nu as vrea sa renunt la aceasta pagina,dar totdeauna public cu frica ... (vezi toată discuția)
Fotografie de pe facebook distribuita pe alt site fara acordul meu vlad_style22 vlad_style22 Bună seara, îmi cer scuze că vin aici cu acest cont nou şi fără a avea un \\"trecut\\" în spate însă sunt destul de \\"disperat\\" în momentul de ... (vezi toată discuția)
Vodafone modificare tarife in timpul abonamentului nicolae.cata nicolae.cata Echipa Vodafone redare discutie cu operatorul 12:36:28 [eu] Sunt abonatul dumneavoastră, recent am sunat din România către un număr din străinătate ... (vezi toată discuția)