avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 156 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Termen Registru Comertului pentru depunere act - cum ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Termen Registru Comertului pentru depunere act - cum modific termenul?

Buna ziua!
Am depus actele pentru infiintarea unui SRL si pentru ca referentul care a preluat actele nu mi-a facut vreo observatie, am fost sigur ca este totul in regula; la termen am vazut pe site ca mi s-a pus in vedere sa depun un act, avand termen abia in august; intrebarea mea este: rezolv daca depun actul si cerere de schimbare a termenului de solutionare dosar? Mai trebuie sa depun ceva? Si acestea unde le depun: tot la referent sau direct la registratura?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Dandedan , utilizator 13:27, 23 Iulie 2015
Puteti formula o cerere motivata de preschimbare a termenului.
Aceasta cerere impreuna cu actul solicitat le veti depune la grefa institutiei, nu la registratura sau la referent.

Succes!
Am rezolvat; merge, dupa cum ati spus, cu cerere motivata, nu trebuie neaparat completat formularul existent la Registru pentru completare acte/preschimbare termen.
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depunere cerere infiintare ong la judecatorie sau prin posta? pajura11 pajura11 Salut - se pot depune cererea si actele (dosarul) pentru infiintarea unei asociatii si prin posta? Sau doar in persoana (sau prin imputernicit) la judecătoria ... (vezi toată discuția)
Pasi infiintare firma 2012 marla marla Buna ziua. Voi deschide o firma cu sediul social in Bucuresti si punctul de lucru in alta localitate si as vrea sa stiu dc pasii de mai jos sunt corecti si ... (vezi toată discuția)