avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1629 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Legalitate calcul si plata penalitati pentru facturi ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Legalitate calcul si plata penalitati pentru facturi care fac obiectul unui litigiu

Am un litigiu cu un furnizor de energie electrica pentru o factura gresita. Pe parcursul litigiului furnizorul calculeaza penalitati desi litigiul dureaza de un an si jumatate. Aceste penalitati sunt incluse in facturile lunare si eu le achit.
Cum procedez pentru a opri calculul penalitatilor pana la incheierea litigiului? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: asd1 , utilizator 17:28, 24 Iulie 2015
De sters mesajul poate nu va fi sters dar daca vreti ca cineva sa va inteleaga mesajul NU mai scrieti cu litere MARI deoarece este dificil de citit si nu il citeste NIMENI.
Multumesc.
Litigiu = process. Acesta dureaza de un an timp in care toate facturile curente au inclusa penalitatea la suma in litigiu. Voiam sa stiu daca am un temei legal sa cer intreruperea perceperii de penalitati pana la o hotarare definitive si irevocabila.
Şi nu s-a clarificat faza cu acele facturi (+ penalităţi), dacă existau în realitate ?
Vreo Instanţă, v-a dat vreo hotărâre în sprijinul dvs. ?
Ce v-au răspuns cei de la RENEL, au recunoscut greşeala ? Sau n-aţi făcut nicio Contestaţie în termen legal ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces penal ca urmare a abuzurilor și a ilegalităților unor incompetenți din asociații. zxc1 zxc1 Pe 29.09.2015 am primul termen pentru un proces penal deschis în urma contestării (plângerii) a două Ordonanțe de clasare a Procurorului de caz a unui ... (vezi toată discuția)
Într-un proces civil se pot cere daune materiale și morale - dacă da, ce procent se ia în justiție ? rmf rmf Într-un proces Civil se pot cere daune materiale și morale ? Se poate constitui Parte Civilă persoana care are dovezi că a fost prejudiciată ... sau ... (vezi toată discuția)
Chemare in judecata ( costuri f mari intretinere ) Vulcan82 Vulcan82 Ma aflu in situatia in care In blocul in care stau din centrul Bucurestiului, imi vin cotele la intretinere pt 1 pers la 2 camere 44 m, pe timpul iernii 500 ... (vezi toată discuția)