avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Contract drepturi de autor
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Contract drepturi de autor

Cum se procedeaza sa angajezi pe cineva(un designer) cu contract de drepturi de autor? Ce conditii legale trebuie sa indeplineasca el si firma angajatoare? Cum se procedeaza cu impozitele, aferente contractului?

Alte discuții în legătură

Desenele ºi modelele industriale LuizaClaudia LuizaClaudia Avem urmatoarea situatie: O persoana fizica, ce nu are licenta de designer de la o facultate de profil si nu are studiile in curs de desfasurare, doreste sa ... (vezi toată discuția)
Redevente ContSters200727 ContSters200727 Buna ziua. Am primit de la o firma din Franta o factura de redevente aferente anului 2011. DIn cate am inteles, aceste redevente sunt aferente unor drepturi ... (vezi toată discuția)
Drepturi patrimoniale autor - fost angajat infoleg infoleg Ma aflu nevoit sa cer parerea voasta in legatura cu interpretarea unui articol de lege si a unei situatii. Am creat pentru firma la care am fost angajat ... (vezi toată discuția)