avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Lovire minor 1 an si 3 luni
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Lovire minor 1 an si 3 luni

Buna ziua, as dori sa ma ajutati daca se poate.
Istoric: Sunt casatorita si impreuna cu sotul meu avem un baietel de 1 an si 4 luni si suntem in asteptarea celui de-al doilea copil fiind in saptamana a 8 a de sarcina.
Sotul meu a mai fost casatorit si are un baietel in varsta de 5 ani acesta exercita autoritatea parinteasca in comun cu fosta sa sotie si are program de vizitare cu minorul de doua ori pe luna de sambata pana duminica,dar fosta sa sotie nu a respectat niciodata programul de vizitare mentionez faptul ca fiul lor are probleme psihice si are eliberat un certificat de handicap grav cu asistent (mama sa).Intr-o zi acestia au stabilit de comun acord ca sa se cunoasca cei doi copii insa fosta sa sotie mi-a smucit fiul meu din brate si la izbit de un perete mentionand ca il va face handicapat si pe al meu.Copilul a inceput sa vomite si a avut o vanataie de 2/2 frontal primind 7 zile de ingrijiri medicale de la medicina legala.Am depus o plangere la politie am dat declaratiile eu impreuna cu sotul si o vecina care a vazut ce s-a intamplat si am aflat cu stupoare ca aceasta a fost deja la politie si a depus o plangere impotriva mea ca am amenintato (dupa ce l-a lovit pe copil) prin urmare m-am ales si cu copilul traumatizat si cu plangere penala pentru amenintare.Si amenintarea a venit in urma rasului ei si afiirmatiilor ei ca imi va face si copilul meu sa fie handicapat si nu am amenitato cu moartea sau ceava grav pur si simplu i-am spus sa nu se intalneasca cu mine sa ma fereasca cuvinte spuse in urma socului cand fiull meu imi plangea in brate si la un moment dat incepuse sa vomite.Va rog sa ma sfatuiti ce sa fac.Mai nou primesc mesaje de pe un nr de orange ce banuiesc ca este cartela prin care imi ureaza inmormantare placuta si ca nu voi duce sarcina la capat.Ce pot face?Viata noastra este un cosmar din cauza acestei femei....aceasta mai poate sa fie insotitoarea unui copil cu handicap?Mentionez ca si pe fiul ei la impins in curtea casei si acesta avea o lovitura in frunte...ce se poate face?Va scapa fara nici o pedeapsa chiar daca a agresat un copil de 1 an si 3 luni fizic si psihic?
Cel mai recent răspuns: valentinnn , utilizator 20:58, 22 Iulie 2015
Luati legatura urgent cu politia.
Daca aveti probleme la politie apelati urgent la avocat ca sa se ocupe de caz.
Doamna, lasand un pic legea, pentru linistea familiei, si cu scuzele de rigoare, va intreb: Sotul Dvs. ce pazeste?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reincredintare minor - op Niunin Tiberiu Niunin Tiberiu Urmare a divortului, fiica mi-a fost incredintata spre crestere si educare, iar fostei sotii baietelul. In favoarea mea s-a stabilit un program de vizita ... (vezi toată discuția)
In ce consta executarea silita in cazul unui minor? ContSters182547 ContSters182547 sunt tatal unui baietel de 4 ani si am un program de vizitare, dar de fiecare data cand ma duc sa iau baietelul la mine, acesta plange si refuza. am apelat la ... (vezi toată discuția)