avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1429 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Facturi neonorate, emise fara contract
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Facturi neonorate, emise fara contract

BUNA....Am desfasurat activitatii de prestari servici constructii catre un ONG care se ocupa cu protectia animalelor in romania insa are sediul in germania.Am emis facturi pe munca prestata insa nu am incasat bani.Facturile sunt semnate insa nu am contract.Cum ar trebui sa procedez si care sunt sansele sa recuperez bani.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: tiberiuclaudiu , utilizator 00:15, 21 Iulie 2015
Daca facturile sunt semnate va puteti recupera banii pri proces daca se refuza plata insa e destul de complicat procesul.
Ok...va multumesc.O sa ma adresez instantei.Am sunat si notificat de mai multe ori organizatia insa refuza orice discutie.La ultima discutie avuta invocau ca nu au stiut ce au semnat,necunoscand limba si trebuia sa aiba un traducator.Suma era trecuta pe factura si devizul de lucru avand cunostinta suma ce trebuia achitata...Va multumesc mult pentru raspuns,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stornare facturi pentru serviciu neprestat larisarazvan larisarazvan Buna ziua Societatea A presteaza servicii la o asociatie de proprietari. societatea A emite factura iar asociatia de proprietari refuza factura pe motiv ca nu ... (vezi toată discuția)
Pfa din romania emite factura catre ong ue taniastanescu taniastanescu Este vorba de un PFA nou infiintat pentru servicii de asistenta sociala (fara cazare) care urmeaza sa incheie un contract de prestari servicii cu o Fundatie ... (vezi toată discuția)
"contract prestari servicii confectie si montaj acoperis" miloser miloser am contractat o firma ptr montarea unui acoperis pe o casa la sol.vorbind cu agentul care a venit sa evalueze costurile,aceasta mi-a comunicat o suma ( verbal ... (vezi toată discuția)