avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 614 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Raspuns la contestatie decizie de pensionare la limita ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Raspuns la contestatie decizie de pensionare la limita de varsta

In luna octombrie 2013,in termen,s-a depus o contestatie la decizia de pensionare la limita de virsta.Aceasta a fost trimisa de CJ de Pensii la Comisia nationala.Pina in prezent nu s-a primit raspuns,termenul prevazut de legea 263/2010 fiind de 45 de zile.In aceste conditii,in cazul in care se respecta legea si se va marii pensia,persoana beneficiara are dreptul de a cere dobinzi si penalitati de intirziere(peste cele 45 de zile)?Daca DA,cum trebuie procedat?

Alte discuții în legătură

Contestatie recalculare pensie StRotaru StRotaru Sunt pensionar cu pensie anticipata de la 04.01.2011. In luna Iunie 2013 am împlinit vârsta de trecere la pensia integrala pentru limita de vârsta dar Casa ... (vezi toată discuția)
Decizia ccr din 30.10.2019 privind indice corectie GigiH GigiH Soția mea a fost pensionata invaliditate 1999-2013, după care a fost pensionata în octombrie 2013 la limită de vârstă. Hotărârea CCR din 30.10.2019 i ... (vezi toată discuția)
Contestatie la judecatorie la decizia de pensionare Obacescu Mihai Obacescu Mihai Doresc sa gases un avocat cu experienta privind pensionarea si neluarea in calcul la Decizia de pensionare a unor venituri suplimentare obtinute. Cum procedez ? (vezi toată discuția)