avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 976 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dosar retrocedare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dosar retrocedare

Buna Ziua,

As dori sa stiu ce pasi trebuiesc urmati pentru a depune un dosar de retrocedare.
Multumesc anticipat,

O zi buna
Cel mai recent răspuns: Alynamycina , utilizator 17:42, 3 Septembrie 2015
Buna Ziua,

Revin cu o intrebare legata de acest dosar de retrocedare.Astazi tatal meu a fost la primaria Craiova si a obtinut o copie dupa acea decizie si dupa confirmarea de primire de la posta.Pe acea confirmare de primire apare semnatura bunici mele cum ca ea a primit decizia acasa in leg cu dosarul(ii lispea niste acte care sa ateste ca ea este mostenitoarea de drept ),in fine problema este ca bunica mea este analfabeta si nu a stiu pt ce semneaza .Se mai poate face ceva in legatura cu acea decizie pt ca avea termen 30 de zile sa o conteste.
Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retrocedare imobil si teren legea 10 nerezolvata ! CT12VVV CT12VVV Buna ziua in primul rand ! Sunt posesorul unui dosar de retrocedare pe legea 10, mai precis o casa demolata a bunicilor , plus terenul aferent imobilului de ... (vezi toată discuția)
Retrocedare teren AlexD99 AlexD99 Buna ziua. Bunica mea a depus un dosar pentru retrocedarea unui teren care apartinea bunicilor ei la primaria Independența, județul Constanța acum 1 an. ... (vezi toată discuția)
Cerere audienta - riscuri ContSters292683 ContSters292683 Buna seara! Bunica mea are la PMB un dosar pe legea 10/2001 de retrocedare teren+imobil. Desi dosarul este complet nu am obtinut pana acum dispozitia ... (vezi toată discuția)