avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 572 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Garage Sale. Yard sale. Autorizatii, documente
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Garage Sale. Yard sale. Autorizatii, documente

Buna ziua. As dori ca intr-un weekend sa desfasor o activitate de genul "Garage sale". Tin sa mentionez ca locatia este adresa de domiciliu si bunurile pe care as dori sa le scot la vanzare sunt niste haine si pantofi de care nu mai avem nevoie. Ce fel de documente mi-ar trebui pentru asta? Trebuie sa detin un PFA ? Va multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Cadru legal camivoi camivoi Buna ziua. Vreau sa organizez un targ de vanzare haine/obiecte personale (in genul \"garage sales\" american) si as dori sa stiu cum este legiferata aceasta ... (vezi toată discuția)
Vânzarea hainelor second hand în târguri și oboare cătă_stan cătă_stan Bună seara, intrebarea mea este legata de activitatea pe care o practic de ceva timp și anume vânzarea articolelor de îmbrăcăminte second hand în ... (vezi toată discuția)
Pfa - sediu profesional intr-o casa Frezia84 Frezia84 Urmeaza sa stabilim sediul profesional al PFA-ului intr-o casa. Intrebarile mele sunt: - trebuie sa individualizez cumva o camera in sensul stabilirii ... (vezi toată discuția)