avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 183 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Proces verbal de contravenţie
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Proces verbal de contravenţie

Am întocmit un Procesul verbal de contravenţie în baza legii 50/1991 în trei exemplare, cu indigo. Pe unul dintre exemplare nu apare semnătura primarului dintr-o eroare dată de lipsa indigoului de pe pagină în momentul semnării de către primar. Tocmai exemplarul fără semnătură a fost înmânat contravernientului. Pe acest motiv contravenientul contestă în instanţă nulitatea actului. În calitate de agent constatator cum pot demonstra instanţei existenţa semnăturii primarului, pentru că pe celelalte exemplare există şi dacă poate fi luată în considerare această eroare sau nu? Poate reprezenta un motiv de întâmpinare la judecată? Vă mulţumesc.
Cel mai recent răspuns: Adolfina Pop , Consultant fiscal 12:55, 24 Iulie 2015
Fiecare exemplar din procesul verbal trebuie semnat in original si nu cu indigo.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces verbal de contraventie fara datele contravenientului wolferin0 wolferin0 Buna ziua. Agentul constatator nu a completat datele contravenientului. Motiveaza ca a alunecat indigoul si doar pe exemplarul 2 nu apar datele. Este sau nu ... (vezi toată discuția)
Anulare p.v.contraventie accident ovi47 ovi47 Buna ziua, Am fost acuzat pe nedrept ca as fi provocat un accident.As dori sa stiu daca p.v.de contraventie poate fi anulat in urmatoarele cazuri: -mi-a fost ... (vezi toată discuția)
Proces verbal de contraventie in alb elenalu elenalu Tatal meu a fost oprit undeva in tara pt.depasirea vitezei legale(a fost luat cu radarul). Dupa ce si- dat datele politistului care l-a oprit , a stat sa i se ... (vezi toată discuția)