ContSters42249 
	    	Utilizator

ContSters42249 
	    	Utilizator	    

Ramona GHIUGAN 
	    	Avocat

Ramona GHIUGAN 
	    	Avocat	    

rarespopa 
	    	Utilizator

rarespopa 
	    	Utilizator	    

ContSters42249 
	    	Utilizator

ContSters42249 
	    	Utilizator	    

Daca cele doua persoane nu ar fi casatorite am discuta despre indiviziune in code de 1/2+1/4 pentru prima si de 1/4 pentru cea de-a doua. Bunurile neimpartite in interiorul casatoriei se numesc bunuri comune. Singura diferenta avand in vedere modul particular de dobandire este ca celor doi soti nu li se cuvin parti egale ci se pastreaza cotele pe care le-am amintit. Fiind vorba despre un imobil care am stabilit ca are calitatea de bun comun nu poate face obiectul iesirii din indiviziune decat daca exista motive temeinice pentru a fi impartit. Iesirea din indiviziune in cazul nostru este echivalenta cu impartirea bunului imobil.
~ final discuție ~
 ContSters408559	                   

Buna ziua as dori sa va intreb:in perioada casatoriei am cumparat un imobil cu prima casa,sotul este trecut si el in acte fiind girant,acuma as dorii ca el sa ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters408559	                   

Buna ziua as dori sa va intreb:in perioada casatoriei am cumparat un imobil cu prima casa,sotul este trecut si el in acte fiind girant,acuma as dorii ca el sa ... (vezi toată discuția)

marcelutza	                   

Buna ziua,as dori sa stiu daca pot sa-i trec fiului meu de 21ani,jumatatea mea din apartamentul pe care-l am in  comun cu sotul meu.Sunt despartita in fapt de ... (vezi toată discuția)
	                    marcelutza	                   

Buna ziua,as dori sa stiu daca pot sa-i trec fiului meu de 21ani,jumatatea mea din apartamentul pe care-l am in  comun cu sotul meu.Sunt despartita in fapt de ... (vezi toată discuția)

danut.cheptanaru	                   

pot sa dau partea mea din proprietatea comuna(o casa) cu sotia ,unui copil de al nostru fara sa fim divortati  (vezi toată discuția)
	                    danut.cheptanaru	                   

pot sa dau partea mea din proprietatea comuna(o casa) cu sotia ,unui copil de al nostru fara sa fim divortati  (vezi toată discuția)