avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 663 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Completare RJIP
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Completare RJIP

Buna seara!
Sunt PFA si vreau sa stiu cum este corect sa trec in Registrul de incasari si plati, data facturii sau data op-ului, chitantei, foii de varsamant...
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 10:17, 27 Iulie 2015
In RJIP se trece data si valoarea de pe documentul doveditor al incasarii/platii. Va veti intalni cu situatia in care factura emisa si primita in decembrie si platita in ianuarie anul urmator si atunci aceasta valoare nu o luati in calcul la calculul rezultatutului financiar al anului curent.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare facturi lacsim lacsim Valoarea facturi eliberate se trece in rubrica venituri la o contabilitate in partida simpla(PFA) cu data eliberari facturi sau cu data cind au intrat efectiv ... (vezi toată discuția)
Pfa venit real, fara chitante break_noon break_noon Am si eu niste intrebari, daca se poate. Pina anul trecut am fost la norma de venit, de anul asta sunt la venit real, asa ca trebuie sa completez registrul ... (vezi toată discuția)
Declaratiile 200 si 392 ciprianism ciprianism Bun gasit, am si eu o nelamurire legata de modul de completare. Pentru un pfa, 1 factura emisa in anul 2013 decembrie in valoare de 1000 lei, dar ... (vezi toată discuția)