avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Buna seara. Am primit azi o instiintare din data de 21.07.2015,precum ca cererea de executare silita formulata de creditor a fost incuviintata prin Incheierea din data de 03.07.2015 si s-a declansat urmarirea silita, alaturi de Somatia mobiliara care specifica ca in termen de o zi de la primirea acesteia sa achit suma datorata plus cheltuielile de executare,.... alaturi de inca vreo 25 de file. Avand in vedere ca e imposibil sa achit acea suma in termen de o zi, ce alte optiuni am pentru a evita executarea silita? Multumesc.
Ultima modificare: Vineri, 24 Iulie 2015
Delena05, utilizator
Cel mai recent răspuns: Delena05 , utilizator 20:06, 25 Iulie 2015
Contestatie la executare cu solicitarea suspendării executării, dar pentru asta trebuie achitată taxă de timbru și cauțiune de 10 % din valoarea sumei de executat.
Faceti contestatie daca aveti vreun motiv de contestatie, altfel nu are sens sa mai pierdeti niste bani.
Intelegeti-va cu creditorul pt a plati in cateva transe.
Deci daca ma prezint la executor pot ajunge la o intelegere pentru a plati in rate. Pentru contestatie nu cred ca am motive, desi timp de 5 ani nu am mai primit nimic de la banca in legatura cu acest credit, pana ieri.
Contestatie la executare doar daca aveti vreun temei, altfel va sugerez sa faceti un angajament de plata, sa va intelegeti cu creditorul ( prin executor in unele cazuri).Astfel pierdeti timp si resurse mult mai putine ...
Am inteles. Atunci ma voi prezenta luni la executor , sa vad la ce intelegere pot ajunge. Multumesc pentru raspunsuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita buiavasi buiavasi Cum aflu ziua si completul care judeca un dosar de executare silita, este vorba despre dosarele nr.30392/4/2017 si 30393/4/2017 de la jud.sector 4, eu am ... (vezi toată discuția)
Executare silita, licitatie locuinta roxymar roxymar am luat un credit de la banca in chf in 2008, in suma de 9600, persoana a platit o perioada apoi nu a mai platit si am primit instintare ca mi se face ... (vezi toată discuția)
Facturi neplatite furnizor telefonie- problema cu firma de recuperari IamandiFlorin IamandiFlorin Am o factura la furnizor telefonie mobila 20 mil., din Iulie, contractul a ajuns la o firma de recuperari, am platit in Decembire 3 mil. pentru ca atat mi'am ... (vezi toată discuția)