avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1383 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... retrocedari pe baza tratatului de la Craiova ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

retrocedari pe baza tratatului de la Craiova (Bulgaria-Romania)

Bună ziua. Vă rog să-mi spuneți dacă mai este în vigoare Tratatul de la Craiova din 1940, dintre Bulgaria si Romania. Am consultat acum vreo 5 ani un avocat si mi s-a spus ca pentru moment s-au sistat actiunile pe baza acestui tratat. Mentionez ca am titluri de proprietate si acte doveditoare pentru bunurile ce le-a avut familia mea in acele timpuri.
Va multumesc pentru raspuns!
Cel mai recent răspuns: fikret , utilizator 10:51, 30 Iulie 2015
La fel si in prezent. Nu s-a mai dat nicio alta lege decat cea din 2006 care sa prelungeasca termenul de depunere.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recolonizare din bulgaria OctaviaMaria OctaviaMaria Se mai pot depune acte pentru despagubirea persoanelor care au fost recolonizate din Bulgaria in urma tratatului de la Craiova? Sunt multi oameni de la tara ... (vezi toată discuția)
Legea 290/2003 mai are valabilitate? berceap berceap Sint pusa intr-o situatie delicata intrucat mama mea este nascuta in Basarabia si dispun de multe acte de proprietate originale ale averii tatalui sau. In anul ... (vezi toată discuția)
Legea 9/1998, ref. la decretul 513/1953 Ady2010 Ady2010 Ma poate ajuta cineva, va rog? Avem inscrisuri ale Comisiei romano-bulgare cuprinse in Tratatul de la Craiova din 1940, care atesta ca bunicul nostru a ... (vezi toată discuția)