avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1681 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Contract fotograf nunta
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Contract fotograf nunta

Buna ziua.
In urma cu un an am incheiat un contract de prestari servicii respectiv foto/video nunta pentru un eveniment in data de 30.05.2015 toate bune si frumoase pana cand a trebuit sa ridic materialele video erau de o calitate foarte slaba, cel putin montajul video a fost facut de mantuiala.
Fotograful s-a suparat cand i-am cerut sa reediteze materialul video mai precis trebuie schimbate 3 minute cu dansul de deschidere deoarece a incercat el o intercalare de imagini si a iesit o struto camila. In schimb mi-a cerut 800 de lei suplimentar justificandu-se ca nu munceste degeaba.
Doresc sa ma adresez protectei consumatorului, nu stiu in ce forma sa ma adresez si ce sa le solicit.In opinia mea deja e un abuz avind in vedere faptul ca el este singurul ce detine materialul video brut si ma poate taxa si cu 3000 de lei daca doreste.
Pentru sumele achitate n-am primit chitanta sau bon fiscal, asta o pot demonstra cu contractul incheiat in 2014 unde mentioneaza avansul de 500 lei dar n-am chitanta pentru ei si sigur n-a bagat ele in contabilitate chintata pentru ei.

Va rog sa ma ajutati cu cate un sfat daca v-ati confrutat cu astfel de situatii.

Alte discuții în legătură

Buna ziua, anul trecut am avut nunta in iulie. am angajat cu ... Marius Burcea Marius Burcea Buna ziua, Anul trecut am avut nunta in iulie. Am angajat cu un an inainte un fotograf din Suceava. Cu o zi inainte de eveniment m-a sunat sa imi spuna ca nu ... (vezi toată discuția)
Nerespectare contractului de catre fotograful de la nunta mariusag89 mariusag89 Buna ziua, Pe data de 19.09.2015 am avut nunta si ca toti oamenii normali am contractat si eu un fotograf-videograf pentru eveniment. Bineinteles ca ... (vezi toată discuția)
Contract de prestari servicii neonorat mrrlr mrrlr Buna ziua, In anul 2015 m-am casatorit si pentru acest eveniment am incheiat cu jumatate de an inaintea evenimentului contracte de prestari servicii ... (vezi toată discuția)