avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 616 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Garaj pe numele sotului, masina pe numele sotiei. Se ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Garaj pe numele sotului, masina pe numele sotiei. Se poate face contract pe garaj?

Buna ziua

Am o problema legata de garaj. Pana acuma am avut masina de firma si am inregistrat-o la primarie pe numele sotului (era masina de firma, dar mai mult personala). Plateam impozit pe garaj dupa pers juridica. Acum am achizitionat o masina si m-am dus la primarie sa o inregistrez si sa rezolv cu impozitul. Mentionez ca garajul este pe numele sotului, iar masina pe numele meu (sotia). D-na de la primarie mi-a spus ca nu pot prelungi contractul pe garaj de ce nu apare si sotul pe talon sau de ce nu ne-am trecut pe amandoi pe talon. Este posibil asa ceva?
Inainte sa pun masina pe numele meu am sunat la primarie si am intrebat daca este ok sa fie masina pe un nume si garajul pe alt nume, dar fiind sot sotie. Atunci mi-au spus ca este in regula doar adresa conteaza. Acuma imi spune doamna ca s-a schimbat legea de 2 saptamani.

Multumesc anticipat pentru raspunsuri
Fiecare primarie are un regulament de inchiriere a terenurilor pentru garaje/parcari.
Adresați-vă serviciului de specialitate(administrarea domeniului public si privat) din primarie in vederea modificarii contractului
Ca exemplu, potrivit acestui regulament
[ link extern ]
"Art. 2.2 Prelungirea abonamentelor pentru garaje sau copertine, în cazul în care titularul nu
mai deține autoturism în proprietate, se poate face şi pe baza unui contract de comodat autentificat."

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, as dori sa va intreb cum as putea deveni coproprietarul ... GabriellaTimea GabriellaTimea Buna ziua, as dori sa va intreb cum as putea deveni copropietraul unui autoturism, doar pe talon.? Am nevoie de acest lucru deoarece: am doua parcari pe numele ... (vezi toată discuția)
Intrebare legata de o hcl privind regimul de inchiriere al parcarilor pauld pauld Buna seara si va multumesc anticipat de raspuns Va prezint pe scurt situatia : Pe strada s-au "desenat" de curand locurile de parcare. Personal eu ... (vezi toată discuția)
Inlocuire masina in locul de parcare alex61 alex61 Buna ziua, Detin loc de parcare,dar masina este demontata intr-un garaj,pentru reparatie capitala. Nu am putut face ITP si Asigurare la ea,dar trebuie ... (vezi toată discuția)