avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1196 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit firma fara activitate-cifra de afaceri zero
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

firma fara activitate-cifra de afaceri zero

firma nu a avut activitate de la infiintare.
cum pot sa am profit si impozit pe profit???
Cel mai recent răspuns: Olivia Nedelcea , Contabil 04:43, 14 Iulie 2009
Nu aveti cum sa aveti profit si impozit pe profit.
Aveti cum sa aveti profit si impozit pe profit.
Aveti cum sa nu aveti profit dar sa aveti impozit forfetar.
nechita a scris:

firma nu a avut activitate de la infiintare.
cum pot sa am profit si impozit pe profit???

Puteti sa reveniti cu o intrebare formulata corect?...nu de alta , dar asa putem sa va oferim raspunsuri cat mai clare care sa va ajute in solutionarea problemelor intalnite.
Multumim,
am o firma fara activitate si trebuie sa platesc impozitul forfetar
contabila imi trece profit si impozit pe profit
din ce am facut profitul ?
nechita a scris:

din ce am facut profitul ?

..din alegerea actualilor guvernanti. :D Ma scuzati, dar nu m-am putut abtine.
Activitatea firmei este suspendata?

(2) Contribuabilii .... în cazul cărora impozitul pe profit este mai mic decât suma impozitului minim pentru tranşa de venituri totale corespunzătoare, prevăzute la alin. (3), sunt obligaţi la plata impozitului la nivelul acestei sume.
(3) Pentru aplicarea prevederilor alin. (2), sumele corespunzătoare impozitului minim, stabilite în funcţie de veniturile totale înregistrate la data de 31 decembrie a anului precedent, sunt următoarele:

venituri totale anuale 0-52.000 lei .......impozit minim anual 2.200 lei.
etc.
Ultima modificare: Vineri, 10 Iulie 2009
romascanu, moderator

Alte discuții în legătură

Impozit venit & profit - modificarile ContSters60781 ContSters60781 2 intrebari as avea in legatura cu ultimele schimbari; nu sunt sigura ca am inteles bine. E vorba de 2 legi diferite, nu ? Eu am doua situatii: 1. In cazul ... (vezi toată discuția)
Forfetar ddena ddena societatea este in suspendare pe trei ani incepand cu data de 17.02.2010.Cat impozit forfetar trebuie sa platesc si pana la ce data limita. multumesc (vezi toată discuția)
Trebuie sa platesc impozit forfetar?????????? kityflorentina kityflorentina buna ziua , as vrea un raspuns de la dvs cat se poate de urgent...sa va expun putin situatia mea ...am o sociatate SRL ( magazin alimentar) in care sunt ... (vezi toată discuția)