avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 451 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Prima pentru tatici
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Prima pentru tatici

buna ziua.am si eu o intrebare:sotul meu lucreaza la o firma privata si as vrea sa stiu daca primeste bani daca eu nasc?eu lucrez la alta firma,nu lucram impreuna.va multumesc si astept raspuns
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:15, 1 August 2015
Acordarea unui ajutor de nastere este posibila numai daca exista prevazuta in c.i.m., in c.c.m. aplicabil sau in reg.intern al angajatorului.

In lipsa unor astfel de prevederi, angajatorul nu are nicio obligatie in acest sens.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariul tatalui nou-nascutului solov solov Buna ziua, Am rugamintea de a ma informa, daca la nasterea copilului, angajatorul este obligat sa-i acorde tatalui, un salariu ca stimulent. Mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Salariu mediu pe unitate pentru copil andreearu andreearu Buna ziua, Sunt in concediu de crestere copil pana in decembrie 2014, iar in octombrie 2014 voi naste din nou. La primul copil firma la care lucrez mi-a ... (vezi toată discuția)
Cand se depune cererea de salariu mediu pe unitate? anaflorina anaflorina Daca nasc la sfarsitul lunii(28Sep15), cand as putea sa depun la resurse umane, cererea pentru salariu mediu pe unitate? Am inteles ca aceasta impreuna cu o ... (vezi toată discuția)