liamic43 
	    	Utilizator

liamic43 
	    	Utilizator	    

cameliadragomir 
	    	Utilizator

cameliadragomir 
	    	Utilizator	    

liamic43 
	    	Utilizator

liamic43 
	    	Utilizator	    

cameliadragomir 
	    	Utilizator

cameliadragomir 
	    	Utilizator	    

MARTA SIMONA PETRE, Avocat
 MARTA SIMONA PETRE, Avocat 	
			~ final discuție ~
 Negura2	                   

doresc sa construesc o casuta pe terenul parintilor dar nu pot primii autorizatie de constructie pentru ca pe deasupra trece o linie electica de medie ... (vezi toată discuția)
	                    Negura2	                   

doresc sa construesc o casuta pe terenul parintilor dar nu pot primii autorizatie de constructie pentru ca pe deasupra trece o linie electica de medie ... (vezi toată discuția)

anghelescu84	                   

buna ziua,am cumparat de curand o casa iar marea problema este ca in fata portii sunt doua garaje construite pe teren concesionat de la primarie care imi ... (vezi toată discuția)
	                    anghelescu84	                   

buna ziua,am cumparat de curand o casa iar marea problema este ca in fata portii sunt doua garaje construite pe teren concesionat de la primarie care imi ... (vezi toată discuția)

cameliadragomir	                   

Buna ziua , am cumparat o vila cu imprumut ipotecar in anul 2013 in orasul Pantelimon in cartierul nou si prin curtea mea trece canalul primariei si stalpul ... (vezi toată discuția)
	                    cameliadragomir	                   

Buna ziua , am cumparat o vila cu imprumut ipotecar in anul 2013 in orasul Pantelimon in cartierul nou si prin curtea mea trece canalul primariei si stalpul ... (vezi toată discuția)