avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 211 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Interzisa oprirea in fata garajului ?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Interzisa oprirea in fata garajului ?

Buna ziua, mi-e putin jena sa intreb dar n-am ce face. Am un garaj si se intampla uneori sa-mi blocheze iesirea sau intrarea. Stiu ca e interzis de lege asa ceva, m-am uitat in codul rutier si in regulamentul de aplicare de mi-am prins urechile si n-am gasit unde se prevede asa ceva. O sa o iau de la capat...daca cine poate sa ma ajute sa-mi spuna unde e prevazut asa ceva, va rog frumos. Multumesc mult, va doresc o saptamana frumoasa si plina de impliniri :)
Cel mai recent răspuns: Pilu , utilizator 12:37, 3 August 2015
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc din suflet, toate cele bune va doresc :) :luck:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Utilizarea spaþiului public mariusmarian68 mariusmarian68 Bună ziua! Am un garaj, cumpărat în urmă cu câţiva ani. Din garaj sunt doi metri până la stradă. Deseori, câte o persoană îşi lasă maşina ... (vezi toată discuția)
Buna seara, pe un drum public cu o latime de 5 metrii (maxim), ... Adyjay Adyjay Buna seara, Pe un drum public cu o latime de 5 metrii (maxim), dar cu sens unic, este permisa stationarea ? Daca da, este permisa stationarea pe oricare ... (vezi toată discuția)
Parcare/drept libera circulatie Cristian 77 Cristian 77 Buna ziua, Q1: Ce se poate intampla dpdv legal daca parchez masina pe strada (domeniu public) in fata unui garaj asimilat unei locuinte (cei care si-au ... (vezi toată discuția)