avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1343 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Angajare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Angajare

acum 3 ani am avut un accident la o firma de paza cu masina de inteerventie si am fost condamnat la 2ani si 6 luni cu suspendare pentru omor din culpa.acum as putea sa ma angajez din nou ca agen la o firma de paza.
Cel mai recent răspuns: Tulcea Detectiv particular , Alte profesii 18:51, 13 Iulie 2009
Eu am inteles ca condamnarea a fost de 2 ani si 6 luni (de fapt asa este scris) si la aceasta perioada se adauga termenul de incercare de 2 ani. Apoi va opera reabilitarea de drept daca cel condamnat nu a mai savarsit alte fapte penale.
condrea doru a scris:

acum 3 ani am avut un accident la o firma de paza cu masina de inteerventie si am fost condamnat la 2ani si 6 luni cu suspendare pentru omor din culpa.acum as putea sa ma angajez din nou ca agen la o firma de paza.

Rezulta clar ca a suferit o condamnare de 2 ani si 6 luni...situatie in care se afla inlauntrul termenului de incercare...
Mai are de asteptat pina la reabilitare...
Nu cred ca poate sa se angajeze la o firma de paza...,iar relatii se pot obtine de la firma angajatoare.:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de cazier judiciar valentin_matei2003 valentin_matei2003 Buna ziua, Am si eu o intrebare la care as dori un raspuns sa al inteleg din partea unui avocat ,am scos cazierul si sunt inscris cu fapta penala si scrie ... (vezi toată discuția)
Cat am cazierul patat? valentin_matei2003 valentin_matei2003 Buna seara o intrebare am si eu daca sentinta mea penala a fost definitiva si irevocabila pe data de 6-6-2012 pt o condamnare de 2ani si 6 luni si a mia ... (vezi toată discuția)
Cazier judiciar habibic habibic in cat timp se sterge din cazier o condamnare la amenda penala ,cu suspendare? (vezi toată discuția)