ContSters42249 
	    	Utilizator

ContSters42249 
	    	Utilizator	    

ContSters42249, utilizator
 ContSters42249, utilizator 	
			 ContSters42249 
	    	Utilizator

ContSters42249 
	    	Utilizator	    

roxanagina 
	    	Utilizator

roxanagina 
	    	Utilizator	    

ContSters42249 
	    	Utilizator

ContSters42249 
	    	Utilizator	    

geta_tabacu	                   

...in cazul simulatiei prin interpunere de persoane a contractului de vinzare cumparare  a unei garsoniere ,contrainscrisul poate fi conventie verbala?
cum se ... (vezi toată discuția)
	                    geta_tabacu	                   

...in cazul simulatiei prin interpunere de persoane a contractului de vinzare cumparare  a unei garsoniere ,contrainscrisul poate fi conventie verbala?
cum se ... (vezi toată discuția)

roxanagina	                   

Va rog explicati-mi ce pot face..sint disperata..acum 10 ani matusa mea si-a vindut apart  din orasul sau si a venit  la mine si la sora in alt oras ,sa stea ... (vezi toată discuția)
	                    roxanagina	                   

Va rog explicati-mi ce pot face..sint disperata..acum 10 ani matusa mea si-a vindut apart  din orasul sau si a venit  la mine si la sora in alt oras ,sa stea ... (vezi toată discuția)

pauul_sorin	                   

vreau sa declar simulatia intr-un contract de vanzare cumparare pentru un imobil. Intre mine si fostul proprietar este incheiat un contract de vanzare ... (vezi toată discuția)
	                    pauul_sorin	                   

vreau sa declar simulatia intr-un contract de vanzare cumparare pentru un imobil. Intre mine si fostul proprietar este incheiat un contract de vanzare ... (vezi toată discuția)