avocatnet.ro explicăm legislația
        avocatnet.ro explicăm legislația

Pe avocatnet.ro găsești mii de consultanți, din diferite domenii, pe care îi poți contacta direct.
 Află cum!
Pe avocatnet.ro se fac lunar mii de cereri de consultanță către consultanții înscriși.
 Află detalii!
Vrei să afle și alții câte lucruri știi în domeniul tău de activitate?
Răspunde la întrebări diana florissi
                      Utilizator

diana florissi
                      Utilizator                    

doacea86	                   

Vă rog frumos să-mi oferiți un răspuns pt. următoarea speță :
- sunt bugetară, lucrez 40 de ore pe săptămană în ture numai de noapte de la orele ... (vezi toată discuția)
	                    doacea86	                   

Vă rog frumos să-mi oferiți un răspuns pt. următoarea speță :
- sunt bugetară, lucrez 40 de ore pe săptămană în ture numai de noapte de la orele ... (vezi toată discuția)

ada2000	                   

Buna ziua, intrebare, lucrez de 5 ani intr-o institutie unde programul de lucru este in ture 12 cu cu 12 cu 48. Intrebarea mea este turele de noapte nu ar ... (vezi toată discuția)
	                    ada2000	                   

Buna ziua, intrebare, lucrez de 5 ani intr-o institutie unde programul de lucru este in ture 12 cu cu 12 cu 48. Intrebarea mea este turele de noapte nu ar ... (vezi toată discuția)

Vulturudac	                   

Daca lucrez in ture 24 ore cate zile libere am dreptul legal,dupa servici?
Am dreptul la plata spor noapte si spor sarbatori daca tura cade in sarbatoare cu ... (vezi toată discuția)
	                    Vulturudac	                   

Daca lucrez in ture 24 ore cate zile libere am dreptul legal,dupa servici?
Am dreptul la plata spor noapte si spor sarbatori daca tura cade in sarbatoare cu ... (vezi toată discuția)