Gratiela Ratiu 
	    	Consultant resurse umane

Gratiela Ratiu 
	    	Consultant resurse umane	    

Gabriel Amironesei 
	    	Consilier juridic

Gabriel Amironesei 
	    	Consilier juridic	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

Rodica Ciobanu 
	    	Avocat

Rodica Ciobanu 
	    	Avocat	    

~ final discuție ~
 m2gica	                   

Buna ziua...Am fost concediat oficial,cu preaviz, in urma cu 1 luna de zile (neoficial de acum 2,5 luni). Cu greu am reusit sa-mi obtin cartea de munca si a ... (vezi toată discuția)
	                    m2gica	                   

Buna ziua...Am fost concediat oficial,cu preaviz, in urma cu 1 luna de zile (neoficial de acum 2,5 luni). Cu greu am reusit sa-mi obtin cartea de munca si a ... (vezi toată discuția)

andrutagrup	                   

am lucrat la o firma particulara din luna iulie 2010, iar de la 01 aprilie 2010 am incetat contractul de munca cu acordurile partilor, dar pe luniile ianuarie, ... (vezi toată discuția)
	                    andrutagrup	                   

am lucrat la o firma particulara din luna iulie 2010, iar de la 01 aprilie 2010 am incetat contractul de munca cu acordurile partilor, dar pe luniile ianuarie, ... (vezi toată discuția)

kakadu	                   

lucrez la o firma iar angajatorul nu m-a pus sa semnez state de plata..pot face plangere pentru asta?? desi io am luat banii dar nu pe toti..daca fac plangere ... (vezi toată discuția)
	                    kakadu	                   

lucrez la o firma iar angajatorul nu m-a pus sa semnez state de plata..pot face plangere pentru asta?? desi io am luat banii dar nu pe toti..daca fac plangere ... (vezi toată discuția)