avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... buna - verificare plata contributii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

buna - verificare plata contributii

cum aflu daca mia platit angajatorul contributile

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:15, 6 August 2015
Orice persoana fizica cu domiciliul in Romania poate sa verifice online, pe site-ul ANAF, daca angajatorul a raportat sumele realizate de salariat pentru sanatate (c.a.s.s.), contributia la casa de pensii, somaj.

AvocatNet.ro va prezinta un scurt ghid referitor la obtinerea acestui document prin intermediul Spatiului privat virtual.
Detalii : www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lucrez la o firmă de curățenie si sunt trei sapt de cand nu ne a adus su noua o copie a contractului le am semnat si le luat pe ambele inapoi plus ca ei dau o sumă de bani din manan Wathap Wathap Cum pot sa aflu daca ei platesc contribuțiile catre stat si ce pot face ca eu am semnat contractul cu ore de noapte si la ITM e trecut cu ore de zi (vezi toată discuția)
Angajatorii mi-au plătit la zi contribuțiile sociale? guryy guryy Sunt salariat din anul 1984.Vreau sa-mi spuneti si mie cum aflu daca in tot acest timp angajatorii mi-au plătit la zi contribuțiile sociale.Va multumesc. (vezi toată discuția)
Buna ziua,am nevoie de adeverinta cu contributiile platite de ... ioneliya38 ioneliya38 buna ziua,am nevoie de adeverinta cu contributiile platite de fostul angajator iar acesta de 2 luni refuza,ma tot amana,iar acum nu raspunde nici la ... (vezi toată discuția)