avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 923 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Drepturi de autor la minori
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Drepturi de autor la minori

Buna ziua!
Am un website cultural pe care oricine poate sa-si faca un cont (utilizatori cu varste cuprinse intre 13-99 ani). Problema intampinata apare in cazul minorilor (in continuare voi vorbi numai de acest caz - cazul unui minor).

Pe site orice membru (pentru a deveni membru trebuie sa iti creezi un cont) poate sa publice diverse articole (articole scrise de membrii). Un fel de guest posting ca la bloguri.

Cand majorul isi face cont este de acord cu termenii si coditiile siteului (adica: articolele postate nu vor fi republicate pe alte siteuri, nu se intervine in opera autorului, etc.).
Minorul cand isi face cont are aceeasi pasi de urmat ca majorul (completeaza: nume + prenume + email + parola + trebuie sa fie de acord cu termenii si conditiile).

Intrebarea este:
Exista vreo problema atunci cand minorul isi creeaza cont? Totul e la liber, continutul nu este republicat, are drepturi depline asupra lui.

Alte discuții în legătură

Drept de administrare site asociatie de proprietari itoma itoma Buna ziua! In urma cu ceva vreme un membru al asociatiei de proprietari a creat un website al blocului. Acolo au fost postate diverse fotografii, informatii ... (vezi toată discuția)
Pot folosi un domeniu web din doua cuvinte, din care unul e marca inregistrata?? roxana.stefania roxana.stefania Buna, nu vreau sa dau exact numele, fiind vorba de un brand arhi-cunoscut. presupunem ca vorbim despre cuvantul \"nume\". Acesta este marca inregistrata, ... (vezi toată discuția)
O alta problema..destul de ciudata!! mihaela23 mihaela23 Exista o mica problema...si sper din suflet sa o puteti rezolva,acest cont mihaela23 este folosit de 2 persoane diferite cu email-uri diferite.....eu normal am ... (vezi toată discuția)