avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 744 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... trebuie autorizatie de constructie?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

trebuie autorizatie de constructie?

Daca vreau sa construiesc un hol de maxim 10mp la intrarea in casa din termopan sau caramida si o usa, fara fundatie, imi trebuie autorizatie de constructie? Dar daca fac un intrand fara sa inchid o latura, sa fie ca un sopron sau terasa la intrare, imi trebuie autorizatie?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 12:22, 7 August 2015
Avand in vedere ca interesul dvs vizeaza instalare usa,pe cale de consecinta aceasta este obligatoriu sa fie instalata cu boiandrug de rezistenta,astfel incat este necesara autorizatie de constructie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchiderea holului comun celor 2 apartamente, in deplin acord de catre mine ca proprietar si proprietarul apartamentului vecin DoKul DoKul Ce pasi trebuie urmati pentru a inchide acel hol comun cu o usa pe care s-o folosim atat eu cat si vecinul din fata?...avand in vedere ca nici-un alt vecin ... (vezi toată discuția)
Constructie in scara blocului bogdan2606 bogdan2606 Dorim sa inchidem intrarea din fata apartamentului( inseamna 1.5m patrati din holul blocului). Avem deja acordul vecinului de vis-a-vis, singurul care poate fi ... (vezi toată discuția)
Montare usa de acces pod creionrosu creionrosu Buna ziua, am constatat in ultimele zile, ca se aud zgomote destul de puternice in pod, datorita vantului puternic care lovea una dintre fatadele blocului ... (vezi toată discuția)