avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1787 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Probleme cu o firma de leasing!
Discuție deschisă în Executare silită

Probleme cu o firma de leasing!

Buna seara ! Am o problema cu o firma de leasing si in concluzie nu vreau sa predau masina! Aceasta firma de tepari a apelat la serviciile unui executor judecatoresc pentru a recupera masina . Cand acest executor judecatoresc m-a vizitat la domiciliu nu am fost gasita acasa! Ce poate sa faca executorul in aceasta situatie ?Poate da masina in urmarire generala prin politie?

multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Gigi SRL , utilizator 23:24, 10 Iulie 2009
o poate ridica. daca o gaseste.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Leasing magyari magyari In cazul unui bun dobandit in sistem leasing, dupa o perioada utlizatorul nu isi mai achita ratele de leasing. Contractul este titlu executor si executarea a ... (vezi toată discuția)
Recuperare bani de la dgpmb, conform hotararii irevocabile pronuntate de instanta anddioana anddioana Buna seara, am castigat, partial, un proces cu DGPMB pt ridicarea masinii - adica, instanta a obligat DGPMB sa-mi restituie taxa platita pt ridicarea masinii ... (vezi toată discuția)
Probleme cu firma de leasing cristinutza_ale@yahoo.com cristinutza_ale@yahoo.com Buna ziua. In anul 2008 am imprumutat un autoturism cumparat in sistem leasing unui asa zis prieten. Acesta a instrainat masina , fara acordul meu si a ... (vezi toată discuția)