avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Ordinul de deplasare in strainatate
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Ordinul de deplasare in strainatate

Buna ziua!
Pentru soferii care lucreaza in strainatate cum se completeaza corect ordinul de deplasare si ma refer aici la data plecarii si data sosirii, tinand cont ca acestia revin in tara la 2 sau 3 luni.
Deci pe scurt ce trec la data sosirii?
Trebuie completate lunar?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:08, 12 August 2015
Ordinul de deplasare se completeaza cu data plecarii, iar cand sosesc in tara se va completa data sosirii.

Perioada pentru care se acordă diurna în valută se determină în funcţie de mijlocul de transport folosit, avându-se în vedere:
a) momentul decolării avionului, la plecarea în străintate, şi momentul aterizării avionului, la sosirea în ţară, de şi pe aeroporturile care constituie puncte de trecere a frontierei de stat a României;

b) momentul trecerii cu trenul sau cu mijloacele auto prin punctele de trecere a frontierei de stat a României, atât la plecarea în străinătate, cât şi la înapoierea în ţară.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata diurna externa Ruslana1 Ruslana1 Buna ziua. As dori sa aflu daca diurna externa cuvenita personalului roman trimis in strainatate pentru indeplinirea unei misiuni cu caracter temporar trebuie ... (vezi toată discuția)
Deplasare avans giuglea giuglea Un salariat pleaca indelegatie in strainatate 2 saptamani.Cat ii pot da avans pt deplasare tinand cont ca va sta 2 saptamni ? (vezi toată discuția)
Deplasarea in interes de servici t_ovi2002 t_ovi2002 Buna ziua, Daca am o deplasare in interes de servici pentru mai multe zile si la tur/retur trec prin orasul in care e locata si firma unde imi desfasor ... (vezi toată discuția)