avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1064 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA TVA achizitie auto intracomunitar
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

TVA achizitie auto intracomunitar

Buna ziua!
Va rog sa-mi spuneti daca am vreo posibilitate, ca persoana fizica, sa achizitionez un auto second hand din Germania fara sa platesc TVA atat in Romania cat si la achizitionarea acestuia.

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Ionutz_rom , utilizator 23:49, 11 August 2015
Asta iti poate fi de ajutor
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva 2012 - achizitie vehicul din ue (persoane juridice) viraducu viraducu buna ziua, Pentru a putea achizitiona un vehicul dintr-un stat UE, de la o persoana juridica cum trebuie procedat? Trebuie sa inscriu firma pe care fac ... (vezi toată discuția)
Tva autoturism persoana fizica. amh amh Buna ziua, intentionez sa cumpar o masina dintr-un parc auto din Germania. Am cateva nelamuriri legate de unde trebuie sa platesc TVA fiind persoana fizica. ... (vezi toată discuția)
Achizitie intracomunitara officemariana officemariana BUNA ZIUA. Va multumesc ca ne ajutati Sint o firma neplatitoare de tva in romania si doresc o achizite remorca auto noua din germania(cam 2000 euro).POT face ... (vezi toată discuția)