Buna ziua, in data de 3 august am depus cererea pentru suspendarea cim deoare urmeaza sa intru in concediu crestere copil. Suspendarea se face cu data de 4 august, dar angajatorul nici pana la aceasta data 11 august nu mi-a eliberat decizia de suspendare, motivand ca dir gen nu este si ma vor contacta ei cand sunt actele gata. Mentionez faptul ca in institutie exista si un dir adjunct care preia atributiile celui general cand acesta nu este. Ce este de facut in aceasta situatie, avand in vedere ca ma tin pe loc in vederea depunerii dosarului indem crestere copil. Va multumesc
Mergeti si discutati aceasta problema cu dir.adj. . In opinia mea, eficienta conducerii trebuie sa includa si solutionarea mai rapida a unor astfel de situatii.
Referitor la art. de lege mai sus mentionat privind termenul de 15 zile cum sa calculez, zile lucratoare sau calendaristice? Va multumesc pentru timpul acordat
Nota de lichidare
angelica82
Buna seara,
Sunt in concediu crestere copil, si doresc sa ma angajez la alta firma . Mi s-a cerut nota de lichidare + alte acte de la fostul angajator.Am ... (vezi toată discuția)