avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii dif salar
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

dif salar

buna
am o problema care ma tot faminta neatentia mea pentru 4 ron am un stat facut in excel pentru 2 persoana pt o pers am gresit in luna mai salar brut corect ,retineri corect iar la net am minus 4ron si impozit dif 1 ron cum corectez fac un stat pt dif s-au refac tot statul si dif se va plati cu intirziere si corectez in contab acum ?
va rog ajutati-ma cu cu probema grava pentru o suma mica .
multumes mult ! o zi buna
Cel mai recent răspuns: Smart Contab Expert S.R.L. , Contabil 08:43, 11 Iulie 2009
Rfaceti statul si corectati si in contabilitate daca este posibil.Daca nu, inregistrati diferentele in contabilitate luna vitoare dar statul de salarii musai trebuie rectificat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diferenta la ass in declaratie cristina 4 cristina 4 Buna ziua am completat in declaratie ass la angajat cu +8 ron am si virat tot + 8 ron in  statul de plata este corect inregistrarea in contab am + 8 ron , va ... (vezi toată discuția)
Ajutor, la rectificarea salariilor my_me my_me buna ziua, sunt la inceput de drum in contabilitate, si am o mica mare problema:-/. firma la care lucrez are 2 masini la taxi iar soferii, au avut salarii de ... (vezi toată discuția)
Impozit miutaradu miutaradu am platit anul trecut 2011 impozit mai mult cu 203 ron (retinut de la salariat eronat) , in luna octombrie 2012 cand am virat datoriile la bugetul statului am ... (vezi toată discuția)