avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1420 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA TVA autoturisme import
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

TVA autoturisme import

Buna Seara
Mi-am deschis o firma cu intentia de a face comert cu autoturisme, mai degraba ca intermediar.
Voi cumpara masini de la licitatii din Uniunea Europeana, pentru a putea cumpara de acolo sunt obligat sa fiu inregistrat ca operator intracomunitar.
Revanzarea se va face catre persoane fizice tot din UE.
Am inteles ca TVA se plateste doar pe profit, Este asa?
Ce alte documente mai trebuie sa am in regula pentru a fi totul corect.
Va multumesc

Alte discuții în legătură

Tva achizitii masini second hand Dl_Sandu Dl_Sandu Un I.I. neplatitor de TVA achizitionez masini second hand din UE .Sunt obligat sa ma inregistrez ca platitor TVA pentru achizitia si vanzarea de masini ? ... (vezi toată discuția)
Vanzare auto second hand adrianopolis adrianopolis BUNA ZIUA . VREAU SA INFIINTEZ UN SRL AM O INTREBARE PRIVIND ACHIZITIA DE AUTOTURISME DIN UNIUNEA EUROPEANA DE LA PERSOANE FIZICE DIN UE SI DE LA FIRME ... (vezi toată discuția)
Comert cu masini second hand de la privat din ue de catre o firma srl romania ce acte adrianopolis adrianopolis BUNA ZIUA . VREAU SA INFIINTEZ UN SRL AM O INTREBARE PRIVIND ACHIZITIA DE AUTOTURISME DIN UNIUNEA EUROPEANA DE LA PERSOANE FIZICE DIN UE SI DE LA FIRME ... (vezi toată discuția)