avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Vanzare auto second hand
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Vanzare auto second hand

BUNA ZIUA . VREAU SA INFIINTEZ UN SRL AM O INTREBARE PRIVIND ACHIZITIA DE AUTOTURISME DIN UNIUNEA EUROPEANA DE LA PERSOANE FIZICE DIN UE SI DE LA FIRME REVANZATOARE DE AUTOTURISME SECOND HAND CARE NU CONTIN TVA DECI SI EI CUMPARA TOT DE LA PERSOANE FIZICE .LA REVANZAREA IN ROMANIA SE POATE ADAUGA TVA LA MARJA DE PROFIT SAU PE TOATA SUMA, SPECIFIC CA SE CUMPARA DE LA PRIVAT DE CATRE O SOCIETATE REVANZATOARE DIN ROMANIA SRL .SI DACA SE POATE PLATI CU BANII CASH NU PRIN BANCA.
Cel mai recent răspuns: infoconsult , Consultant fiscal 16:15, 1 Noiembrie 2016

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comert cu masini second hand de la privat din ue de catre o firma srl romania ce acte adrianopolis adrianopolis BUNA ZIUA . VREAU SA INFIINTEZ UN SRL AM O INTREBARE PRIVIND ACHIZITIA DE AUTOTURISME DIN UNIUNEA EUROPEANA DE LA PERSOANE FIZICE DIN UE SI DE LA FIRME ... (vezi toată discuția)
Firma vanzari autoturisme -srl sau -ii? adrianopolis adrianopolis buna ziua .vreau sa infiintez o firma srl sau intreprindere individuala avand ca scop vanzarea de autoturisme usoare pana in 3,5 t specific ca autoturismele ... (vezi toată discuția)
Achiziții intracomunitare de autovehicule uzate. cum se stabilește tva la revânzare, și ce trebuie să conțină factura? yme yme Suntem un SRL platitor de TVA si mportam masini SH in scopul revanzarii acestora . Facturile externe nu contin TVA . La revanzarea catre o persoana fizica ... (vezi toată discuția)