avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1290 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... La CIM 4 ore se lucreaza si sambata?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

La CIM 4 ore se lucreaza si sambata?

Ce sanse am sa-mi modific CIM dela 4 ore la 8 ore? Luni - vineri lucrez 8 ore iar sambata 4 ore. Cui sa adresez o plangere si ce sanse de reusita am?
Da, condica de prezenta poate fi un mijloc de dovada ... De asemenea, si actele care sun intocmite in afara orelor de program si care dovedesc faptul ca lucrati 8 ore sunt mijloace de proba.
Bun. Si din experienta d-vs credeti ca am sanse sa mi se reconsidere de catre ITM programul?
Daca sesizati ITM se va face un control, se vor lua masurile de intrare in legalitate si vi se va raspunde in scris.
O zare de speranta. Va multumesc!
nu de catre ITM, care vine, constata fapta si da amenda+P.Vb. cu instructiuni de remediere.
Se constata si se impun masuri (mai ales pentru perioada trecute) de catre Tribunalul Muncii prin H.J. care obliga firma la a face

Alte discuții în legătură

Implementare program flexibil marianflorinl marianflorinl Cum pot introduce in CIM al unui angajat part-time, posibilitatea de program flexibil? (vezi toată discuția)
Condica/pontaj/semnatura angajatului wolfususro wolfususro In procesul pe care il am cu angajatorul acesta nu tinea nici o evidenta-sau cel putin eu nu am semnat nici un act legat de nr ore prezent la lucru. ... (vezi toată discuția)
Cerere ore suplimentare dupa demisie qwertyy qwertyy Salut.Lucrez intr-o companie de retail din aprilie 2011 si in data de 10.07.2015 mi-am dat demisia iar in data de 20.07.2015 am facut o cerere pentru plata ... (vezi toată discuția)